Rabu, 30 Mei 2012

lirik lagu Still Virgin

“KEMBALI, PERGI DAN MENGHILANG”  –  STILL VIRGIN
Tak dapatkah kau mengerti
Kau tinggalkan ku untuk sendiri
Hentikan langkahku  Kau simpan bayangku
Ku tak mampu untuk pergi
Lelah kini ku berlari              
Mungkin saatnya ku berhenti
Selamat tinggal kasih, Aku tak kembali untuk mengejarmu lagi

Tersenyumlah mungkin ini telah membuatmu bahagia
Saat kau lihat kukan terjatuh terdampar dalam mimpimu
Mungkin telah lama kau nantikan untuk hilang tinggalkanku

Hampa kini kulewati
Hadir Dirimu tak berarti
Tenangkan hariku takkan ku berikan
Untuk membuatmu kembali

Maafkan jika kini aku masih terluka
Walau kini aku telah tinggalkan
Semua yang kau beriakan
Tersenyumlah mungkin ini telah membuatmu bahagia
Saat kau lihat kukan terjatuh terdampar dalam mimpimu
Mungkin ini yang kau harapakan  Kau hancurkan semua
Mungkin telah lama kau natikan untuk hilang tinggalkanku


Dear Ndut!  –  STILL VIRGIN

Saat semuannya tlah berbeda apa yang kita rasa
Ku tak ingin kau terluka
Memang kita belum terbiasa atau mungkin tak bisa bersama
Tapi ku ingin kau percaya, ku tak ingin kau terluka

# Hanya kali ini tak ingin kau pergi
Walau sejenak tuk pejamkan mata ini
Mungkin waktu ini terlalu lama bagiku tukmemeintamu slallu ada disampingku
Coba genggamlah tanganku dan biarkanlah diriku
Menjagamu, hingga kau terlelap
Ku kan menunggu dirimu karna kau sangatlah berarti untukku
Mungkin ku terlalu mencintaimu

Jangan biarkanlah dirimu„ lama untuk mengerti diriku
Kau kan buatku menghilang cobalah kau sadari
                        ( back to # )
Ku ingin kau hadir saat ku termenung, memeandang wajahku saat berikan senyummu
Jangan kau tinggalkan
Ku ingin hapuskan air matamu saat kau terlalu merindukanku, jangan kau lupakan

Karna mungkin waktu ini yang terbaik untuk dirimu dan diriku
Percayalah kasih kau sangatlah berarti untukku




“ hate to miss someone” – still virgin

One night i stand , i remind of you
Our hope and dream tears i my eyes
When you gone so fast
When i realized, you know i can’t be perfect

I fall form you
you make me like i can’t stand with you
you make me like i can’t life with you
i can’t hold your hand, so please don’t let me down

i try to be a stronger
when i know everything is over
every time i feel, everyday i think, i never see you ones again
i know i can’t be a stronger, even i try to forget you
oh no i missing you, i need is you, so please don’t make me feel like
i keep you in my heart

i miss your smile, i miss your face, i need you here, i need your hope
in everyday in everynight like you want to me be
i miss your voice, i miss your laugh, ineed you here i need your hope
in everyday in everynight its you
you know everything is you

INFO Daftar Ulang UNTAN SNMPTN Jalur Undangan 2012

postingan kali ini masih berhubungan sama postingan saya yang sebelumnya yaitu tentang Jalur Udangan saya udah nemuin beberapa persyaratan yang harus dipenuhi buat daftar ulang di UNIVERSITAS TANUNGPURA Pontianak

 info ini saya dapat dari website resmi untan yaitu www.untan.ac.id kalo pengen tahu lebih jelas silahkan buka aja situs itu
disana juga tertera daftar nama yang diterima SNMPTN jalur undangan. silahkan dichek kalo pengen tau..

alamat untan:
Jl. Ahmad Yani Pontianak
Kalimantan Barat
e-mail : webmaster@untan.ac.id
Telp/Fax : 0561 - 739636






Minggu, 27 Mei 2012

SNMPTN jalur undangan 2012 :)

halo semuanya,,,, lagi senang banget saya nya, just share aja sih. kemarenkan pengumuman kelulusan  dan saya diterima, pas sorenya jam 5 katanya hasil seleksi buat yang jalur undangan udah bisa diliat dan saya lulus seleksi,, sumpah senang. saya keterima di universitas tanjungpura jurusan pendidikan bahasa, sastra indonesia dan daerah.

jadi gak perlu tes lagi, tapi ini harus daftar ulang tanggal 12-13juni 2012 lansung ke PTN tempat diterima. nah yang masih saya bingungin adalah syarat-syarat yang harus dipenuhi buat daftar ulang. kan pas pengumuman hasil yang lolos seleksi ada tuh dikasi link buat informasi pendaftaran tapi kok gak ada alamat link yang dikasi tuh ini >> pmb.untan.ac.id .
nahh, saya masih bigung nih apa aja syarat daftar ulang, trus berapa biaya daftar ulang..., saya takut aja. dan berhubung ini udah tanggal 27 dan sebentar lagi buat dafar SNMPTN ujian tertulis ditutup...,, katanya kalo mau ikut ujian tertulis buat yang udah dapat jalur undangan harus dilepas...

kalo yang baca punya info share ke  saya ya :)))

Sabtu, 26 Mei 2012

Pengumuman kelulusan :) High school is really over


halo semuanya,,,, saya lagi seneng banget hari ini.
hari ini hari pengumuman kelulusan untuk seluruh siswa kelas XII SMA/MA/SMK seluruh indonesia. sebenarnya anak SMA Negeri 1 nanga pinoh disuruh pake pakaian Pramuka sma guru wahaha mana ada yang peduli, kita semua kompakan pake pakaian Putih abu-abu secara ini buat yang terakhir kalinya walaupun ada beberapa yang pake pramuka sih. puji Tuhan saya jadi salah satu bagian dari orang-orang yang LULUS saya orang yang nerima  yang ke 29 ,cara baginya itu acak,, disebutin satu-satu dari setiap kelas yang pertama dari 12 IPA 1, trus 12 IPA 2, 12 IPS 1, 12 IPS 2. waktu nerima amplopnya ya jujur saya deg-degan, tangan dingin dan gemeteran wkwk, gak tau kenapa setiap ada yang kayak gini2an ya itulah yang terjadi sama saya, saya tipe orang yang grogian sih haha......, ya walaupun sebenarnya saya yakin kalo saya emang akan lulus,,, puji Tuhan juga 12 IPA 1 lulus semua, ya walaupun untuk sekolah kalo gak salah katanya ada 2 orang yang gak lulus tapi saya gak tau itu siapa...,,, KAB Melawi menempati posisi ke 2 kelulusan terbaik se Kalimantan barat ya walaupun kalbar termasuk yan kelulusnnya terendah sih haha.
setelah saya ambil amplop yang dibagiin ditengah lapangan,, saya balik dan belom buak sebenarnya pengen buka barengan sama temen tapi, yaa berhubung saya kepo banget wkwk yaa, saya buka pas awal dibuka itu amplop ditarik sama sahabat saya resti dia bilang " nanti bah" , saya gak peduliiin dan terus saya buka, dan ternyata lulus yeyeye..

" amplop kelulusan "
 
dan ini hasinya :D

abis itu langsung saja tradisi coret-coret baju keluar,tanda tangan dan pilox, peduli amat ahh ini juga buat yang pertama dan terakhir. pas sebelum ambil amplopnya kan ada polisi yang datang, mereka menghimbau buat gak melakukan konvoi/pawai setelah kelulusan, mana dipeduliin tetap aja ada yang pawai.
setelah puas coret-coret baju, saya pergi sama zelvi, resti, marsel, heri, galuh, agus, toyo, dan aprindo buat makan di mika cafe


 baju SMA saya yang udah gue coret-coret :D 

"dan ini saya dengan pakaian yang udah dicoret-coret "

selamat tinggal masa SMA, saya pasti akan merindukan masa ini, saya pasti kangen sama teman-teman yang udah jadi bagian hidup saya 3 tahun terakhir, yang udah ngasi banyak hal dalam kehidupan saya, yang udah mewarnai masa SMA saya, saya pasti akan sangat merindukan masa ini. 
and now high school is over.......
udah resmi lepas seragam udah bukan anak SMA lagi, udah saatnya jadi dewasa,,
sampai jumpa lagi teman-teman jangan lupa ya sama gue kalo kita udah benar-benar pisah nanti
i love you all......


Jumat, 25 Mei 2012

esa septian pramuda sigit



Esa Septian Pramuda


Lagi lagi dan lagi saya ngepost tentang laki-laki yang menurut saya paling ganten.
saya suka banget sama yang namanya ESA SEPTIAN PRAMUDAya walaupun dia gak pernah kenal saya :(
Pertama kali saya tahu tentang dia itu waktu zaman-zamannya  saya sama dia-nya masih kecil yaitu waktu dia main di heart series sebagai didit sumpah walaupun waktu itu saya masih kecil saya udah bisa milih cowok ganteng.
Dia kecil itu imut-imut, dengan bibirnya ynag ada belahannya trus pipinya yang kayak bakpao trus mata sipitnya. Dan sampai sekarang saya masih suka sama dia terhitung kemungkinan 6 tahunanlah, pertama kali saya liat waktu dia udah gede itu waktu dia promo filmnya disebuah acara musik tahun 2009 tapi lupa bulannya kemungkinan dia itu kelas 3 SMP atau udah 1 SMA . Fix dia ganteng banget haha, next saya liat dia di sebuah sinetron remaja walaupun dia bukan pemeran utama di sinetron itu.
Menurut saya Esa itu ganteng, agak sedikit berisi, putih, agak sipit, saya suka stylenya dia simple, dengan jeans dan kaos  gelang atau jam dan sepatu Dia bisa mainin gitar kanan atau kiri, saya juga suka aktingnya dia, dia bisa menjiwai perannya, orangnya lucu, trus baik dan friendly banget. Selain itu mas ganteng satu ini juga jago nyiptain lagu misalnya aja A Letter To ex dan suara dunia , orangnya juga lucu gak jaim kayak artis-artis yang sok ganteng gitu. Dia ganteng tapi gak sok cool ya dia selalu apa adanya, jahil, pernah liat foto da lagi dihukum gitu disekolahnya dulu. walaupun di kelihatannya cuek dan agak sombong menurut sebagian orang tapi kalo menurut orang yang pernah ketemu langsung sama dia, dia baik dan ramah. Dia juga ngerokok lohh, katanya esa juga orangnya emosian but buat saya sih dia perfect.....
 
Sampai sekarang saya punya 3056 foto, dan 72 video yang berhubungan sama dia dan pasti akan nambah lagi haha


esa sigit dan The potato head

 esa sigit



 esa sigit
 the potato head
 geraldy dan esa
 reza phalevi
 the potato head
 esa sigit
 The potato head
 niko al-hakim
esa sigit

 
aco tenri

 
geraldy

Selasa, 22 Mei 2012

One direction - one thing


 
ONE DIRECTION - ONE THING
INTRO:  C / G / C

Verse 1 
 C          G         C  
I've tried playing it cool 
 C           G          Am
Girl when I'm looking at you 
Am     G        C
I can never be brave 
C                  G     C
Cause you make my heart race

Verse 2
C        G         C
Shot me out of the sky 
C         G      Am
You're my kryptonite 
Am          G         C
You keep me making me weak
C                G     C 
Yeah, frozen and can't breathe 

Pre-Chorus 1
C                  G   C
Some things gotta get loud 
       C       G                      Am
Cause if not, they just don't make you see 
     Am         G         C
That I need you here with me now 
      C               G    C
Cause you've got that one thing 

Chorus 1
    C                     G        Am
So get out, get out, get out of my head 
     Am               G   C
And fall into my arms instead
C                        G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
    Am          G     C
But I need that one thing 
     C               G   C
And you've got that one thing

C / G / C

Verse 3 
C        G            C
Now I'm climbing the walls
    C         G        Am 
But you don't notice at all 
Am        G             C
That I'm going out of my mind 
C           G    C
All day and all night 
[ Tab from: http://www.guitaretab.com/o/one-direction/299925.html ]
Pre-Chorus 2
C                  G   C
Some things gotta get loud 
          C             G         Am
Cause im dying just to know your name
     Am         G         C
And I need you here with me now 
      C               G    C
Cause you've got that one thing 

Chorus 1
    C                     G        Am
So get out, get out, get out of my head 
     Am               G   C
And fall into my arms instead
C                        G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
    Am          G     C
But I need that one thing 

Chorus 2 
   C                     G         Am 
So get out, get out, get out of my mind 
     Am                G   C
And come on, come into my life 
C                      G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
Am              G    C
But I need that one thing 
     C              G    C
And you've got that one thing 

C / G x3

Bridge
C               G    C
You've got that one thing 
C                      G        Am 
Get out, get out, get out of my head 
Am                    G   C
And fall into my arms instead 

Chorus 1
    C                     G        Am
So get out, get out, get out of my head 
     Am               G   C
And fall into my arms instead
C                        G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
    Am          G     C
But I need that one thing 

Chorus 2 
   C                     G         Am 
So get out, get out, get out of my mind 
     Am                G   C
And come on, come into my life 
C                      G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
Am              G    C
But I need that one thing 
     C              G    C
And you've got that one thing 

End on C.

One Direction - what makes you beautiful

 
 
ONE DIRECTION - WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL 
 
C, F, Am, G
Verse:
              C
You're Insecure,
                F
Don't know what for,
               Am                               G
You're turning heads when you walk through the door.
               C
Don't need Make up,
          F
To cover up,
            Am                  G
Being the way that you are is enough.
C         F           Am         G
Everyone else in the room can see it,
C        F         G
Everyone else but you.


Chorus:
          C       F             Am     G
Baby you light up my world like nobody else,
             C            F             Am       G
The way that you flip your hair gets me overwhelmed,
             C            F               Am      G
But when you smile at the ground it ain’t hard to tell,
          C
You don't know, Oh Oh,
C                      F           C     F     
Am    G
You don't know you're beautiful.
[ Tab from: http://www.guitaretab.com/o/one-direction/309412.html ]
Verse:
          C
So c-come on,
           F
You got it wrong,
            Am                      G
To prove I'm right I put it in a song.
             C
I don't know why,
             F
You're being shy,
         Am                         G
And turn away when I look into your eyes.
C        F             Am         G
Everyone else in the room can see it,
C        F        G
Everyone else but you.

Chorus 2:
        C        F                 Am    G
Baby, I wish now that you see what I can see,
             C          F           Am         G
You'll understand why I want you so desperately,
              C          F       Am       G
Right now I'm looking at you and I can't believe,
          C
You don't know, Oh oh,
C                     F         C
You don't know you're beautiful,

Chorus 3:
C            F          Am     G
You light my world like nobody else,
             C             F            Am        G
The way that you flip your hair gets me overwhelmed,
             C            F               Am      G
But when you smile at the ground it ain’t hard to tell,
          C
You don’t know, Oh Oh,
C                   F
You don’t know your beautiful,

Chorus 4:
C       F            Am      G
If only you saw what I can see,
            C           F           Am      G
You'll understand why I want you so desperately,
              C          F         Am         G
Right now I'm looking at you and I can't believe,
          C
You don't know, Oh oh,
C                     F          C
You don't know you're beautiful,
 Oh oh,
C                   F        C
That what makes you beautiful 

A Rocket To The Moon - Like We Used To


A ROCKET TO THE MOON - LIKE WE USED TO

Intro: D - F#m - G - Bm - A
       D - F#m - G - Gm
 
D                   F#m               G
I could feel her breath as she’s sleeping next to me
Bm            A        G
Sharing pillows and cold feet
D                  F#m          G
She can feel my heart; fell asleep to its beat
Bm         A             G
Under blankets and warm sheets
Em               D              A
If only I could be in that bed again
Em               D              A (4x)[abrupt stop]
If only it were me instead of him
 
          D
Does he watch your favorite movies?
          F#m
Does he hold you when you cry?
                 G
Does he let you tell him all your favorite parts?
             Bm                   A
When you’ve seen it a million times
           D
Does he sing to all your music?
             Em
While you dance to purple rain
            Bm   A        G [let it ring]
Does he do all these things?
 
Like I used to?
 
Instrumental: D - F#m - G - Bm - A
              D - F#m - G - Bm - A
[ Tab from: http://www.guitaretab.com/a/a-rocket-to-the-moon/219877.html ]
D        F#m       G
fourteen months and seven days ago,
                Bm         A              G
Oh I know you know how we felt about that night
D          F#m                G
Just your skin against the window
                 Bm   A           G
But we took it slow and we both know
Em                 D               A
It should've been me inside that car
Em                  D              A (5x)
It should have been me instead of him in the dark
 
          D
Does he watch your favorite movies?
          F#m
Does he hold you when you cry?
                 G
Does he let you tell him all your favorite parts?
             Bm                   A
When you’ve seen it a million times
           D
Does he sing to all your music?
             Em
While you dance to purple rain
            Bm   A        G-
Does he do all these things?
                   D
Like I used to.
G
I know, love (I’m a sucker for that feeling)
                   D                  A
Happens all the time, love (I always end up feeling cheated)
              G
You’re on my mind, love (Oh darlin', I know I’m not needed)
                       D                A
And that happens all the time, love yeah
 
          D          
Will he love you like I loved you?
         F#m
Will he tell you everyday?
                  G
Will he make you feel like your invincible
       Bm              A
With every word he’ll say
             D
Can you promise me that this was right?
       Em
Don’t throw it all away
            Bm   A      G
Can you do all these things?
             Bm    A       G
Will you do all these things?
             D
Like we used to
 
D - F#m - G - Bm - A
D - F#m - G - Bm - A - D

Christian Perri - A thousand years ( lirik dan kunci gitar)

CHRISTINA PERRI - A THOUSAND YEARS
 
Intro:G,D,Em,D,C,G,D

C
Heartbeats fast
           Em
Colors and promises

How to be brave
          D              C
How can I love when I'm afraid to fall
                 Em
But watching you stand alone
                         C                 D    Am
All of my doubt suddenly goes away somehow
         Em   D
One step closer

G
I have died everyday waiting for you
C                              D
Darling don't be afraid I have loved you
       C
For a thousand years
                 D
I love you for a thousand more

C
Time stands still
          Em
Beauty in all she is

I will be brave
           D             C
I will not let anything take away
                   Em
What's standing in front of me

Every breath
      C                D         Am
Every hour has come to this
         Em    D
One step closer


G
I have died everyday waiting for you
C                              D
Darling don't be afraid I have loved you
       C
For a thousand years
                 D
I love you for a thousand more


G
And all along I believed I would find you
Em
Time has brought your heart to me
       D                C
I have loved you for a thousand years
                 D
I love you for a thousand more

G, Em, D, C, D, Am

         Em    D     Am
One step closer
         Em    D
One step closer

G
I have died everyday waiting for you
C                              D
Darling don't be afraid I have loved you
       C
For a thousand years
                 D
I love you for a thousand more


G
And all along I believed I would find you
Em
Time has brought your heart to me
       D                C
I have loved you for a thousand years
                 D
I love you for a thousand more

Outro:C, Em, C, Em, D
end on C

Senin, 14 Mei 2012

lirik lagu dan kunci gitar

CHRISTINA PERRI - A THOUSAND YEARS
 
Intro:G,D,Em,D,C,G,D

C
Heartbeats fast
           Em
Colors and promises

How to be brave
          D              C
How can I love when I'm afraid to fall
                 Em
But watching you stand alone
                         C                 D    Am
All of my doubt suddenly goes away somehow
         Em   D
One step closer

G
I have died everyday waiting for you
C                              D
Darling don't be afraid I have loved you
       C
For a thousand years
                 D
I love you for a thousand more

C
Time stands still
          Em
Beauty in all she is

I will be brave
           D             C
I will not let anything take away
                   Em
What's standing in front of me

Every breath
      C                D         Am
Every hour has come to this
         Em    D
One step closer


G
I have died everyday waiting for you
C                              D
Darling don't be afraid I have loved you
       C
For a thousand years
                 D
I love you for a thousand more


G
And all along I believed I would find you
Em
Time has brought your heart to me
       D                C
I have loved you for a thousand years
                 D
I love you for a thousand more

G, Em, D, C, D, Am

         Em    D     Am
One step closer
         Em    D
One step closer

G
I have died everyday waiting for you
C                              D
Darling don't be afraid I have loved you
       C
For a thousand years
                 D
I love you for a thousand more


G
And all along I believed I would find you
Em
Time has brought your heart to me
       D                C
I have loved you for a thousand years
                 D
I love you for a thousand more

Outro:C, Em, C, Em, D
end on C
 
 
ADELE - SOMEONE LIKE YOU 
 
G
i heard
           D
that you'll settle down
          Em
that you've found a girl
        C
and you're married now
G
i heard
           D
that your dreams came true
          Em
guess she gave you things
         C
i didn't give to you

   G
old friend
            D
why are you so shy
              Em
it ain't like you to hold back
   C
or hide from the light

 Am                         C
i hate to turn up out of the blue uninvited
     Em                  D
but i couldn't stay away, i couldn't fight it
    Am                       C
i'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded
       Em            D
that for me it isn't over


G
never mind
     D                Em     C
i'll find someone like you
       G               D        Em  C
i wish nothing but the best for you too
         G
don't forget me
  D
i beg
    Em         C
i remember you said
             G
sometimes it lasts in love
    D                     Em     C
but sometimes it hurts instead
            G
sometimes it lasts in love
    D                     Em     C
but sometimes it hurts instead

[ Tab from: http://www.guitaretab.com/a/adele/255305.html ]
    G
you'd know
        D
how the time flies
     Em
only yesterday
        C
was the time of our lives
        G
we were born and raised
    D
in a summer haze
      Em
bound by the surprise
       C
of our glory days

  Am                         C
i hate to turn up out of the blue uninvited
     Em                  D
but i couldn't stay away, i couldn't fight it
    Am                       C
i'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded
       Em            D     C    D
that for me it isn't over yet

G
never mind
     D                Em     C
i'll find someone like you
       G               D        Em  C
i wish nothing but the best for you too
         G
don't forget me
  D
i beg
    Em         C
i remember you said
             G
sometimes it lasts in love
    D                     Em     C
but sometimes it hurts instead

nothing compares
   C               Em
no worries, okays, regrets and mistakes
        D
they're memories made
who would have known
  C       Em     D         C       D
how bittersweet this would taste

G
never mind
     D                Em     C
i'll find someone like you
       G               D        Em  C
i wish nothing but the best for you too
         G
don't forget me
  D
i beg
    Em         C
i remember you said
             G
sometimes it lasts in love
    D                     Em     C
but sometimes it hurts instead
            G
sometimes it lasts in love
    D                     Em     C
but sometimes it hurts instead       


A ROCKET TO THE MOON - LIKE WE USED TO

Intro: D - F#m - G - Bm - A
       D - F#m - G - Gm
 
D                   F#m               G
I could feel her breath as she’s sleeping next to me
Bm            A        G
Sharing pillows and cold feet
D                  F#m          G
She can feel my heart; fell asleep to its beat
Bm         A             G
Under blankets and warm sheets
Em               D              A
If only I could be in that bed again
Em               D              A (4x)[abrupt stop]
If only it were me instead of him
 
          D
Does he watch your favorite movies?
          F#m
Does he hold you when you cry?
                 G
Does he let you tell him all your favorite parts?
             Bm                   A
When you’ve seen it a million times
           D
Does he sing to all your music?
             Em
While you dance to purple rain
            Bm   A        G [let it ring]
Does he do all these things?
 
Like I used to?
 
Instrumental: D - F#m - G - Bm - A
              D - F#m - G - Bm - A
[ Tab from: http://www.guitaretab.com/a/a-rocket-to-the-moon/219877.html ]
D        F#m       G
fourteen months and seven days ago,
                Bm         A              G
Oh I know you know how we felt about that night
D          F#m                G
Just your skin against the window
                 Bm   A           G
But we took it slow and we both know
Em                 D               A
It should've been me inside that car
Em                  D              A (5x)
It should have been me instead of him in the dark
 
          D
Does he watch your favorite movies?
          F#m
Does he hold you when you cry?
                 G
Does he let you tell him all your favorite parts?
             Bm                   A
When you’ve seen it a million times
           D
Does he sing to all your music?
             Em
While you dance to purple rain
            Bm   A        G-
Does he do all these things?
                   D
Like I used to.
G
I know, love (I’m a sucker for that feeling)
                   D                  A
Happens all the time, love (I always end up feeling cheated)
              G
You’re on my mind, love (Oh darlin', I know I’m not needed)
                       D                A
And that happens all the time, love yeah
 
          D          
Will he love you like I loved you?
         F#m
Will he tell you everyday?
                  G
Will he make you feel like your invincible
       Bm              A
With every word he’ll say
             D
Can you promise me that this was right?
       Em
Don’t throw it all away
            Bm   A      G
Can you do all these things?
             Bm    A       G
Will you do all these things?
             D
Like we used to
 
D - F#m - G - Bm - A
D - F#m - G - Bm - A - D


KINGS OF LEON - USE SOMEBODY


Chords used: C Em F Am 
 
 C          Em         F         
Ohhh Woahh Ohhh Woahh Ohhh     x2
Am         C          F
Ohhh Woahh Ohhh Woahh Ohhh     
[ Tab from: http://www.guitaretab.com/k/kings-of-leon/198598.html ]
                  C                      Em            F
I've been roaming around, always looking down at all I see
F       C              Em             F
Painted faces fill the places I can't reach
F                     Am         C            F
You know that I could use somebody
F                     Am         C            F   
You know that I could use somebody
             C               Em               F
Someone like you and all you know and how you speak
F         C            Em           F
Countless lovers under cover of the streets
F                     Am         C            F
You know that I could use somebody
F                     Am         C            F    
You know that I could use somebody
             C                Em         F
Someone like you   Woahh Ohhh Woahh Ohhh Ohhh     X2  

           C                       Em            F
Off in the night while you live it up I'm off to sleep
F      C                 Em           F 
Waging wars to shape the poet and the beat
F                 Am            C             F
I hope it's gonna make you notice
F                 Am            C             F       
I hope it's gonna make you notice
             C          Em            F
Someone like meeeeeeee  eee                   X2
        Am        C                   F       X2
Someone me, somebody
             Am          C            F      
Someone like you, somebody            
                  C                      Em            F
I've been roaming around, always looking down at all I see
 
 
 
ONE DIRECTION - WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL 
 
C, F, Am, G
Verse:
              C
You're Insecure,
                F
Don't know what for,
               Am                               G
You're turning heads when you walk through the door.
               C
Don't need Make up,
          F
To cover up,
            Am                  G
Being the way that you are is enough.
C         F           Am         G
Everyone else in the room can see it,
C        F         G
Everyone else but you.


Chorus:
          C       F             Am     G
Baby you light up my world like nobody else,
             C            F             Am       G
The way that you flip your hair gets me overwhelmed,
             C            F               Am      G
But when you smile at the ground it ain’t hard to tell,
          C
You don't know, Oh Oh,
C                      F           C     F     
Am    G
You don't know you're beautiful.
[ Tab from: http://www.guitaretab.com/o/one-direction/309412.html ]
Verse:
          C
So c-come on,
           F
You got it wrong,
            Am                      G
To prove I'm right I put it in a song.
             C
I don't know why,
             F
You're being shy,
         Am                         G
And turn away when I look into your eyes.
C        F             Am         G
Everyone else in the room can see it,
C        F        G
Everyone else but you.

Chorus 2:
        C        F                 Am    G
Baby, I wish now that you see what I can see,
             C          F           Am         G
You'll understand why I want you so desperately,
              C          F       Am       G
Right now I'm looking at you and I can't believe,
          C
You don't know, Oh oh,
C                     F         C
You don't know you're beautiful,

Chorus 3:
C            F          Am     G
You light my world like nobody else,
             C             F            Am        G
The way that you flip your hair gets me overwhelmed,
             C            F               Am      G
But when you smile at the ground it ain’t hard to tell,
          C
You don’t know, Oh Oh,
C                   F
You don’t know your beautiful,

Chorus 4:
C       F            Am      G
If only you saw what I can see,
            C           F           Am      G
You'll understand why I want you so desperately,
              C          F         Am         G
Right now I'm looking at you and I can't believe,
          C
You don't know, Oh oh,
C                     F          C
You don't know you're beautiful,
 Oh oh,
C                   F        C
That what makes you beautiful 
 
ONE DIRECTION - ONE THING
INTRO:  C / G / C

Verse 1 
 C          G         C  
I've tried playing it cool 
 C           G          Am
Girl when I'm looking at you 
Am     G        C
I can never be brave 
C                  G     C
Cause you make my heart race

Verse 2
C        G         C
Shot me out of the sky 
C         G      Am
You're my kryptonite 
Am          G         C
You keep me making me weak
C                G     C 
Yeah, frozen and can't breathe 

Pre-Chorus 1
C                  G   C
Some things gotta get loud 
       C       G                      Am
Cause if not, they just don't make you see 
     Am         G         C
That I need you here with me now 
      C               G    C
Cause you've got that one thing 

Chorus 1
    C                     G        Am
So get out, get out, get out of my head 
     Am               G   C
And fall into my arms instead
C                        G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
    Am          G     C
But I need that one thing 
     C               G   C
And you've got that one thing

C / G / C

Verse 3 
C        G            C
Now I'm climbing the walls
    C         G        Am 
But you don't notice at all 
Am        G             C
That I'm going out of my mind 
C           G    C
All day and all night 
[ Tab from: http://www.guitaretab.com/o/one-direction/299925.html ]
Pre-Chorus 2
C                  G   C
Some things gotta get loud 
          C             G         Am
Cause im dying just to know your name
     Am         G         C
And I need you here with me now 
      C               G    C
Cause you've got that one thing 

Chorus 1
    C                     G        Am
So get out, get out, get out of my head 
     Am               G   C
And fall into my arms instead
C                        G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
    Am          G     C
But I need that one thing 

Chorus 2 
   C                     G         Am 
So get out, get out, get out of my mind 
     Am                G   C
And come on, come into my life 
C                      G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
Am              G    C
But I need that one thing 
     C              G    C
And you've got that one thing 

C / G x3

Bridge
C               G    C
You've got that one thing 
C                      G        Am 
Get out, get out, get out of my head 
Am                    G   C
And fall into my arms instead 

Chorus 1
    C                     G        Am
So get out, get out, get out of my head 
     Am               G   C
And fall into my arms instead
C                        G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
    Am          G     C
But I need that one thing 

Chorus 2 
   C                     G         Am 
So get out, get out, get out of my mind 
     Am                G   C
And come on, come into my life 
C                      G           Am
I don't, I don't, don't know what it is 
Am              G    C
But I need that one thing 
     C              G    C
And you've got that one thing 

End on C.